Auzu pārslu un rozīņu tējas cepumi

Auzu pārslu un rozīņu tējas cepumi

logo

Sastāvdaļas


225g/8 oz sviests
350g/12 oz viegli mīksts brūnais cukurs
55g/2 oz smalkais cukurs
3 tējk. vaniļas ekstrakts
2 olas
300g/10 ½ oz kviešu milti
2 nolīdzinātas tējkarotes ar dzeramo sodu
1 tējk. kanēlis
200g/7 oz auzu pārslas
200g/7 oz rozīnes

Norādījumi

Šiem kraukšķīgajiem auzu pārslu cepumiem tiek pievienotas rozīnes, lai piešķirtu tiem gardu staipīgumu. Un vislabāk tie garšo, kad tiek iemērkti krūzīte ar klasisko Tetley garšu.

  1.     Uzkarsējiet krāsni līdz 160C/310F/Gas 2 1/2.
  2.     Sakuliet sviestu, brūno cukuru, smalko cukuru un vaniļas ekstraktu, līdz izveidojas gaiša un gaisīga masa.
  3.     Pa vienai piesitiet olas, tad iesijājiet miltus, sodu un kanēli un sajauciet, lai veidotos maisījums.
  4.     Beigās pievienojiet auzu pārslas un rozīnes.
  5.     Ņemiet pa ēdamkarotei maisījuma un uzlieciet to uz cepamā papīra un cepiet 12-14 minūtes vai līdz cepumu malas paliek zeltaini brūnas. Izņemiet no krāsns, lai tie pirms pasniegšanas atdzistu uz cepešpannas.


Kopā iznāk 20-25 cepumi
Sagatavošanas laiks: 20 minūtes
Cepšanas laiks: 12-14 minūtes