Auzu pārslu un rozīņu tējas cepumi
Auzu pārslu un rozīņu tējas cepumi
Ingredients
225g/8 oz sviests
350g/12 oz viegli mīksts brūnais cukurs
55g/2 oz smalkais cukurs
3 tējk. vaniļas ekstrakts
2 olas
300g/10 ½ oz kviešu milti
2 nolīdzinātas tējkarotes ar dzeramo sodu
1 tējk. kanēlis
200g/7 oz auzu pārslas
200g/7 oz rozīnes
Directions
Šiem kraukšķīgajiem auzu pārslu cepumiem tiek pievienotas rozīnes, lai piešķirtu tiem gardu staipīgumu. Un vislabāk tie garšo, kad tiek iemērkti krūzīte ar klasisko Tetley garšu.
- Uzkarsējiet krāsni līdz 160C/310F/Gas 2 1/2.
- Sakuliet sviestu, brūno cukuru, smalko cukuru un vaniļas ekstraktu, līdz izveidojas gaiša un gaisīga masa.
- Pa vienai piesitiet olas, tad iesijājiet miltus, sodu un kanēli un sajauciet, lai veidotos maisījums.
- Beigās pievienojiet auzu pārslas un rozīnes.
- Ņemiet pa ēdamkarotei maisījuma un uzlieciet to uz cepamā papīra un cepiet 12-14 minūtes vai līdz cepumu malas paliek zeltaini brūnas. Izņemiet no krāsns, lai tie pirms pasniegšanas atdzistu uz cepešpannas.
Kopā iznāk 20-25 cepumi
Sagatavošanas laiks: 20 minūtes
Cepšanas laiks: 12-14 minūtes